Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-live.net


  Live mediumslijn met live mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Olga
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-live.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, al zoveel jaren spreken wij elkaar dag en dag uit we bespreken zo'n beetje alles. Voor mij en voor vele anderen die jou bellen ben jij een lichtpuntje, een hulpje, een steun, een uitlaatklep, een (chef) van al het goede wat je 1 ieder verteld. Een warm liefdevol persoon met het hart op de juiste plaats voor iedereen, zuiver en eerlijk. Je weet zoveel, zoveel kennis en met gevoel, jou inzicht is helpend. Dankjewel daarvoor ik hoop dat bij mij ook het juiste goed gaat komen daar waar ik al zolang op wacht liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 23 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, er is er maar 1 dat ben jij. De allerbeste liefste fijnste die er is, alles is zo duidelijk helder en goed.
Bedankt voor al je support en steun, x NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 7 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, dank u voor het gesprek. Je beschrijft alles heel goed. Geen vraag is je te gek.




Ervaring van Zeliha met medium Olga   Ervaring van Zeliha met medium Olga   Ervaring van Zeliha geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hoi Olga, bedankt weer voor je consult. Mijn credits waren op. We hadden het over onder andere het schoolplein. Grtjs.




Ervaring van Anoniem met medium Olga   Ervaring van Anoniem met medium Olga   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, de beste de fijnste de leukste de liefste de aller beste medium. xny.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Lieve Olga,

Dank omdat je altijd naast mij staat,
luistert naar al mijn zorgen,
Wijzend naar positieve dingen,
Elke dag weer een steun en toeverlaat voor mij en iedereen die jou belt, zoveel energie tijd en liefde geef jij aan mij en iedereen, je bent de beste medium die ik kan bedenken, we kunnen veel lachen samen en hebben diepe gesprekken jij bent steeds mijn lichtje als ik even niet meer schijn. zeker nu ik het zo moeilijk heb sleep, trek, duw jij mij er doorheen, ik hoop dat het goed komt dat waar wij elkaar elke dag over spreken. Liefs NY
En ik bel je ook vanuit het verre Amerika ook al zijn dat iets andere tijden we vinden elkaar altijd.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Bedankt voor je lieve wijze woorden, steeds weer goede raad en advies, een luisterend oor, bij jou kunnen mensen hun hart luchten, elke dag ben je er voor iedereen wat een groot hart heb jij om zoveel mensen te helpen en te steunen. Lieve Olga dank voor alles ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Ik heb het moeilijk maar met jou steun komen we waar we wezen willen.
Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dankjewel voor al die jaren steun. De niet leuke dingen en de oh zo leuke dingen. Je hebt altijd gelijk. Op deze lijn ben jij mijn topper en ga je nog lang lastigvallen olgita hahaha.

X meli.




Ervaring van Meli met medium Olga   Ervaring van Meli met medium Olga   Ervaring van Meli geplaatst op 11 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, dag 1 van 12 nieuwe hoofdstukken van 365 nieuwe dagen, van dagen waarin we elkaar weer veel zullen spreken waarin jij weer dag in dag uit klaar staat voor alles en iedereen waarin jij elke dag weer mensen steunt, aanmoedigt, helpt een luisterend oor bent. Jou werk is zoveel waard dank voor 2019 op naar 2020. Met een lach en een traan elke herinnering draag ik mee lieve Olga die jij mij gegeven hebt. Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, de laatste dag van dit jaar. Een jaar waarin ik jou (min je vakantie) elke dag heb gesproken dag in dag uit, een jaar waarin we veel momenten hebben gelachen samen. Een jaar waarin ik vooral de laatste weken veel heb gehuild, een jaar waarin ik het moeilijk heb gehad met de ziekte van ons kind. Een jaar waarin er dingen opgelost hadden moeten worden, een jaar met toch ook mooie momenten maar ook pijn en verdriet. Een jaar waarin ik overal ter wereld zat, een jaar waarin ik jou overal ter wereld opbelde. Ik wil jou het allerbeste wensen voor 2020. Je weet hoe ik over oud en nieuw denk toch wens ik jou alle goeds, met mooie momenten en vooral goede gezondheid. Liefs NY je bent de beste voor mij.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Lichtpuntjes:
Soms zijn ze groot
Soms zijn ze klein
Je hoeft ze niet te zoeken
Je kunt ze ook zijn.

Jij bent er 1, niet alleen voor mij maar voor al die mensen die je dag in dag uit te woord staat. Ieder heeft zijn of haar eigen verhaal, jij steunt, helpt, verteld en luistert je bent een lichtpuntje voor iedereen, maar vooral voor mij.
Ik hoef dus niet te zoeken want er is er maar 1 en dat ben jij.
Ik wens jou nogmaals een hele fijne warme kerst toe. Zoals elk jaar spreken we elkaar nu ook weer. Heel veel liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 24 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, alvast een hele fijne mooie kerst voor jou. dat 2020 maar weer een gezond jaar mag brengen want dat is het aller belangrijkste.
Dat je weer net zoveel mensen gaat helpen en kan helpen, steunen als nu je bent nog steeds de beste jou waardering is mega veel waard, je luisterend oor zijn in moeilijke tijden het beste medicijn wat er is. Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Kort en krachtig. Een lieve topper.




Ervaring van Jessss met medium Olga   Ervaring van Jessss met medium Olga   Ervaring van Jessss geplaatst op 12 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt. Al onze gesprekken zitten dus in mijn hart en jou steun raak ik nooit meer kwijt je bent de beste.
Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, altijd vriendelijk de meeste goede raad.
Al lijkt het simpel wat je schenkt.
Toch is het meer waard dan je denkt.
Je steun je kracht je flinke dosis raad en advies Olga bedankt voor alles juist nu ik het zo moeilijk heb. Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 30 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, jij weet altijd precies wat mensen nodig hebben maar vooral wat ik nodig heb.
Bedankt voor jou steun en alle goede adviezen. Je bent een spiritueel persoon die het hart op de juiste plaats heeft.
Elke dag ben je er om mensen te helpen, naar te luisteren en ze een steuntje in de rug te geven. Ik kan geen beter iemand wensen dan jij. Nu moet het bij mij ook nog goed komen met alles.
Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 24 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, je weet dat ik dat het oprecht meen. ALLEEN MAAR WAARDERING VOOR JOU. Altijd oprecht, gezellig maar vooral zuiver,
Thanks xxNY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 21 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga blijft mij iedere keer verbazen ik kan echt met haar lachen. Hou jouw op de hoogte. A.




Ervaring van Angela met medium Olga   Ervaring van Angela met medium Olga   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  lieve olga, jij bent geweldig, alles wat je zegt is de nagel op de kop, zo recht toe zo recht aan, zo eerlijk en betrouwbaar. Bedankt voor het fijn gesprek lieverd, tot de volgende keer liefs carine.




Ervaring van carine met medium Olga   Ervaring van carine met medium Olga   Ervaring van carine geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Bedankt voor het fijne gesprek. Ik bel je zeker nog terug om het vervolg van je voorspelling te vertellen. Je bent een zachte, aangename dame. Ik raad jou zeker aan.




Ervaring van Liesbeth met medium Olga   Ervaring van Liesbeth met medium Olga   Ervaring van Liesbeth geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Fantastisch consult gehad.meteen rake antwoorden je bent super goed heb je al vaker gebeld.altijd is het uitgekomen . Groetjes Jose .




Ervaring van Jos met medium Olga   Ervaring van Jos met medium Olga   Ervaring van Jos geplaatst op 26 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga je bent oprecht puur en zuiver. Je bent echt super. Je had alles goed voel me zo op goed. Dank je wel .




Ervaring van Nel met medium Olga   Ervaring van Nel met medium Olga   Ervaring van Nel geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dank je wel lieve Olga voor wat je gezegd heb is uit gekomen. Je bent super.Ik bel je snel weer.




Ervaring van Ann met medium Olga   Ervaring van Ann met medium Olga   Ervaring van Ann geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Nog altijd even lief behulpzaam en eerlijk. Met veel liefde kracht en wijsheid help je iedereen bedankt voor alles wat je doet het is altijd fijn met je te spreken liefs NY je bent en blijft de beste.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Ik wil je bedanken voor je eerlijkheid,
dat het overeenkomt met wat je doet en zegt,
het is een grote kwaliteit, om puur te zijn en oprecht.
Er is niemand die het zo zuiver en helder ziet, vertelt en mee dingen mee geeft dan jij, al zoveel goeie jaren samen gesproken en nog zoveel dagen minuten praten we verder.
Dikke kus xxNY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Voor mij is Olga haar gewicht in goud waard. Gezellig babbel en tegelijk alle info die je verder helpt.




Ervaring van Lies met medium Olga   Ervaring van Lies met medium Olga   Ervaring van Lies geplaatst op 27 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Heel goed medium je zat al bij 2 voorspellingen goed nu hopen dat de andere 2 ook nog uitkomen dank u, ik voel mij al stukken beter gr.




Ervaring van Sonia met medium Olga   Ervaring van Sonia met medium Olga   Ervaring van Sonia geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga jij bent de enige die mij zo goed aan voelt ongelofelijk. Alles wat je zeg komt uit. Je bent mijn steun en toe verlaat. Groetjes Peter.




Ervaring van Peter met medium Olga   Ervaring van Peter met medium Olga   Ervaring van Peter geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga je bent echt super .




Ervaring van Frank met medium Olga   Ervaring van Frank met medium Olga   Ervaring van Frank geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Altijd fijn om je elke dag weer te spreken, al zo lang al die jaren maanden weken dagen wat kunnen we lachen met elkaar en serieuze gesprekken voeren, je bent een grote steun, jou gave is zo goed en sterk ik kan niemand anders wensen dan jij.
Je gevoel is haarfijn en goed, mensen iedereen Olga bellen want die wijst je de weg op je levenspad ze helpt je in de positieve zin. Bedankt Olgaaaa voor alles.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, ik spreek je al meer dan 4 jaar. Ik kan alles bij jou kwijt. Je hebt me steeds de juiste richting gewezen. Het deed me weer enorm deugd met jou te praten. Dankzij jouw voorspellingen, jouw gevoelen en adviezen ben ik geraakt waar ik nu ben. Wou jou via deze weg nogmaals bedanken. Soms wou ik jou niet geloven en gaf jou geen gelijk maar zag achteraf dat je weldegelijk gelijk had. Je verdient al het mooie heb heel veel respect voor jou. Je herkent me wel :).




Ervaring van Olga met medium Olga   Ervaring van Olga met medium Olga   Ervaring van Olga geplaatst op 7 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dag Olga, bedankt voor het leuke gesprek. mvg Cindy.




Ervaring van Cindy met medium Olga   Ervaring van Cindy met medium Olga   Ervaring van Cindy geplaatst op 7 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, we spreken elkaar al jaren. Toen het slecht ging tijdens mijn vorige relatie had je de puntjes al op de i. Je zei dat ik daarna een man tegen zou komen die wel bij mij zou passen en je had gelijk. Het duurde wel even en het was het wachten waard, want nu heb ik niet meer de cake van de taart maar het kersje van de taart. Die man werd mijn man en alle voorspellingen die je deed kwamen uit. Dankjewel dat je er altijd voor mij bent en helder bent in je uitspraken, maar bovenal dat je alle zorgen doet verdwijnen. Veel liefs, Gaby.




Ervaring van Gaby met medium Olga   Ervaring van Gaby met medium Olga   Ervaring van Gaby geplaatst op 4 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Lieve Olga,

Me praat maatje ik mis je..Er is nog niets veranderd dan weet jij wat ik bedoel, ongelooflijk. En toch moet het goed komen zoals jij altijd aangeeft. Ik denk vaak aan onze gesprekken en jou woorden vooral bij ons laatste gesprek, het komt goed vertelde je me dan.
Toch is het heel heel moeilijk en niet te begrijpen waarom dit zolang duurt. In ieder geval ben ik blij met jou,kan niet wachten tot wij elkaar weer spreken alle leuke verhalen maar vooral je goede advies raad, wijsheid, kracht, energie, je voelt alles haarfijn aan, stelt mensen gerust je bent nog steeds de allerbeste. Liefs tot snel NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Bedankt voor je fijne advies, het gaat beter zoals je gezegd hebt. Bedankt om deze hoop te geven.
Je bent de beste en positiefste, altijd vriendelijk. :-) Het ga je goed.




Ervaring van Dunya met medium Olga   Ervaring van Dunya met medium Olga   Ervaring van Dunya geplaatst op 29 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-live.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-live.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-live.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-live.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden